10 kleine dingen waar ik blij van word

ER zijn een heleboel kleine dingen om ons heen, waar we denk ik vaak niet bij stil staan. terwijl heel veel kleine dingen zoveel kunnen doen. een lief gebaar van iemand, een heerlijke maaltijd en ga zo maar door. vandaag deel ik 10 kleine dingen waar ik blij van word.

1. knuffels geven en krijgen

Klinkt misschien een beetje raar, maar een knuffel aan iemand geven of krijgen word ik echt blij van. Het kan mijn hele dag goedmaken en mijn humeur heel erg opkrikken. Ook in situaties waarin ik blij voor iemand ben, geef ik altijd een knuffel.

2. eten

Ik hoef hier weinig woorden aan vuil te maken. Geef me iets lekkers te eten en ik ben blij. Maakt niet uit of dit een 6 gangen diner is of een frietje.

3. regen na een warme dag

Niets fijner als het na een hele dag puffen en zweten begint te regenen. Het liefst ben ik dan ook (lopend) op weg naar huis. Dan kan ik gewoon lekker door de regen banjeren en daarna onder de douche stappen.

4. goede muziek

Als ik goede muziek kan luisteren, kun je me de hele dag niet horen. Ik kan me afsluiten en helemaal op gaan in de muziek.

5. alleen zijn

Ik vind het heel fijn om alleen te zijn. Het is niet zo dat ik als een kluizenaar in mijn huis zit, maar als ik een werkdag heb gehad, veel sociale activiteiten of gewoon een vol hoofd heb, laat me dan maar lekker alleen. Dan krijg ik de kans om weer op te laden en daar word ik dan weer een stuk gezelliger van.

6. een good hair day

Soms heb ik dagen dat mijn haar ineens wel goed zit. Daar ben ik dan altijd heel blij mee en heb het gevoel dat alles wat ik aanheb er dan ook ineens beter uit ziet.

7. goede gesprekken

Niets mis met een koetje-kalfje gesprek, maar ik kan echt genieten van goede gesprekken. Ik ben altijd benieuwd naar interesses van andere mensen en waarom iemand bepaalde dingen doet. Beetje filosoferen over het leven of een discussie over een maatschappelijk onderwerp vind ik altijd leuk.

8. liefde

Liefde vanuit familie, vrienden of wie dan ook, het feit dat ik mensen om me heen heb die om me geven en dit ook laten blijken, maakt me iedere keer weer ontzettend blij en dankbaar.

9. mooie foto’s

Ik ben zelf helaas niet echt een fotografie talent (wil ik wel heel graag zijn!), maar ik kan wel heel blij worden van mooie foto’s. Als alles klopt kan ik er net even iets te lang naar staren en ik hang mooie kiekjes dan ook graag op.

10. niets doen

Een beetje relaxen en niets doen vind ik heerlijk. Dit kan letterlijk niets doen zijn en een beetje op mijn bank liggen met muziek, of een drankje drinken met vrienden op het terras.


waar word jij blij van? Laat het me weten in een reactie, ben benieuwd!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *