Mijn favoriete YouTubers

ik breng veel van mijn tijd door op het internet, vroeger deed ik dit vooral gamend of op forums. Tegenwoordig kijk ik heel veel video’s op youtube en ik heb zo mijn favorieten, die ik vandaag graag wil delen. Het zijn voornamelijk buitenlandse youtubers, omdat ik engelse video’s fijner vind om te kijken en de content is wat aparter dan in nederland.

simply_kenna

Mckenna heeft een kanaal waar alles bij klopt. De muziek, hoe ze eruit ziet, de content die ze maakt, het past allemaal bij elkaar. Ze ziet er mega cute uit en haar grote liefde voor Disney en Harry Potter zorgde ervoor dat ik gelijk geabonneerd heb op haar kanaal. (yay voor Disney en Harry Potter!)

Linzor

Linzor maakt video’s in de emo/scene/alternatieve en anime sfeer. Het geeft me weer de vibes terug van toen ik een jaar of 15 was, met mijn enorme lok, emo muziek en liefde voor anime. Ze komt uit zweden en heeft een heel leuk Zweeds accent en haar video’s zijn echt entertainment.

Monami Frost

Monami Frost heeft een kanaal waar ik graag naar kijk, vanwege haar super leuke gezinnetje, het feit dat ze Vegan is en haar bad ass tatoeages.

Social Repose

Social Repose is het kanaal van Richie, die door zijn excentrieke uiterlijk er gelijk uitsprong. Hij maakt muziek en video’s die over van alles en nog wat gaan.

Ree Ree Phillips

Ree Ree geeft me wederom vibes van toen ik een jaar of 15/16 was. Ze is actief in de gothic scene, model en een make-up Artist. Ik ben ooit op haar kanaal terecht gekomen, omdat ik op YouTube op zoek was naar tips voor het opmaken van een hele lichte huid. Ik ben gelijk geabonneerd en kijk haar video’s nog steeds met veel plezier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *