vriendschap

vrienden verliezen is iets wat we allemaal wel een keer meemaken in ons leven. het is iets wat ik maar lastig vind. je voelt het vaak al een beetje aankomen. je spreekt elkaar minder, de sfeer veranderd en ineens kan je je niet herinneren wanneer de laatste keer was dat je elkaar sprak.

Lees verder

Mijn favoriete YouTubers

ik breng veel van mijn tijd door op het internet, vroeger deed ik dit vooral gamend of op forums. Tegenwoordig kijk ik heel veel video’s op youtube en ik heb zo mijn favorieten, die ik vandaag graag wil delen. Het zijn voornamelijk buitenlandse youtubers, omdat ik engelse video’s fijner vind om te kijken en de content is wat aparter dan in nederland.

Lees verder

Quotes I like //

 

It’s kind of fun to do the impossible – Walt Disney

Live as if you were to die tomorrow. Learn as if  you were to live forever – Mahatma Gandhi

When you believe in a thing, believe in it all the way, implicitly and unquestionable – Walt Disney

I’ve got no strings to hold me down to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I’m free – Pinocchio

 

Favoriet van de dag – Concussion


Waarom jojoba olie geweldig is

Jojoba olie is geweldig. Dat gezegd hebbende, ga ik je nu natuurlijk uitleggen waarom.

Eerst even wat informatie

Jojoba olie eigenlijk geen olie, maar een vloeibare was. De olie wordt gewonnen uit de zaden van de Simmondsia chinensis, een struik. Deze zaden worden geperst en dan heb je jojoba olie.

Jojoba olie blijft heel lang goed. Dit komt doordat er veel vitamine E in zit, wat van nature conserveert. Jojoba olie is lichtgeel van kleur en heeft nagenoeg geen geur. Ook is dit een zogenaamde ‘droge olie’ en voelt dus niet vet aan.

Lees verder