Persoonlijke update – 2,5 week na de operatie

Deze blog wil ik eigenlijk schrijven als update, maar tevens ook om informatie te geven. Ik heb op internet gezocht en kan nergens iets vinden over de operatie die ik heb ondergaan en het revalidatieproces wordt alleen uitgedrukt in medische termen.

Voor wie mijn vorige post niet heeft gelezen, ik heb mijn linkerbeen op 3 plaatsen gebroken en ben een paar uur na het ongeluk geopereerd. Ik heb gezocht op internet naar ervaringen, maar heb die eigenlijk niet kunnen vinden, dus wil ik die op deze manier graag delen.

Lees verder

Een week plat liggen + tips

 

 

Het is vandaag een week geleden dat ik uit het ziekenhuis werd ontslagen en de verveling begint soms toe te slaan.

Ik mag natuurlijk niet lopen en kan mezelf alleen verplaatsen in mijn rolstoel of stukjes op krukken, maar daar wordt mijn been ook weer dik van, dus moet ook vrij snel weer met mijn been omhoog.

De week in bed liggen is me tot nu toe redelijk af gegaan, maar ik heb wel een aantal tips om dit wat draaglijker te maken.

Lees verder

Mijn scooter ongeluk

De titel zegt het eigenlijk al.. ik heb 4 dagen geleden een scooter ongeluk gehad.

Ik was op weg naar mijn werk en reed naast een fietser, die plots naar links ging en mij afsneed. Hij had geen hand uitgestoken dus hij kwam nogal als een verassing.

We botsten keihard tegen elkaar aan en ik kon niet meer uitwijken. Uiteindelijk knalden we keihard neer op de grond en heb ik hierbij mijn been op meerdere plaatsen gebroken. In medische termen heb ik een tibiaplateau fractuur opgelopen en helaas zit hier een heel lang revalidatieproces aan vast.

Lees verder