Je dromen najagen

Als je het mij vraagt is je dromen najagen iets waar je niet mee moet wachten, maar het gewoon moet doen. Dat laatste schiet er bij mij nog wel eens bij in..

Ik droom er al jaren van om fulltime bezig te kunnen zijn met schrijven en het delen van mijn interesses met mensen en ze dingen kunnen leren, dingen die ik het allerleukst vind om te doen!

Mijn interesses zijn misschien geen interesses waar iedereen mee bezig is, denk aan, natuurlijke en dierproefvrije cosmetica, minimalisme, vegetarisch/veganistisch eten, jezelf ontwikkelen, duurzaam leven, gezondheid en spiritualiteit.

Maar ook reizen en vriendschappen is iets wat bij mij hoog op mijn lijstje staat.

Ideeën heb ik in overvloed en ik droom er iedere dag van om deze uit te voeren, ik heb het alleen tot vandaag nooit gedaan.  Met deze blogpost kan ik mezelf hopelijk een push in de juiste richting geven en het langzaam gaan opstarten.

Het is een blogpost met voornamelijk mijn gedachten en in de loop van de week zullen er meer concrete blogposts online komen. Met al mijn interesses ben ik namelijk heel intensief bezig en ik kan niet wachten om alles te delen!