vriendschap

vrienden verliezen is iets wat we allemaal wel een keer meemaken in ons leven. het is iets wat ik maar lastig vind. je voelt het vaak al een beetje aankomen. je spreekt elkaar minder, de sfeer veranderd en ineens kan je je niet herinneren wanneer de laatste keer was dat je elkaar sprak.

Lees verder

Quotes I like //

 

It’s kind of fun to do the impossible – Walt Disney

Live as if you were to die tomorrow. Learn as if  you were to live forever – Mahatma Gandhi

When you believe in a thing, believe in it all the way, implicitly and unquestionable – Walt Disney

I’ve got no strings to hold me down to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I’m free – Pinocchio

 

Favoriet van de dag – Concussion


Persoonlijke update – 2,5 week na de operatie

Deze blog wil ik eigenlijk schrijven als update, maar tevens ook om informatie te geven. Ik heb op internet gezocht en kan nergens iets vinden over de operatie die ik heb ondergaan en het revalidatieproces wordt alleen uitgedrukt in medische termen.

Voor wie mijn vorige post niet heeft gelezen, ik heb mijn linkerbeen op 3 plaatsen gebroken en ben een paar uur na het ongeluk geopereerd. Ik heb gezocht op internet naar ervaringen, maar heb die eigenlijk niet kunnen vinden, dus wil ik die op deze manier graag delen.

Lees verder

Een week plat liggen + tips

 

 

Het is vandaag een week geleden dat ik uit het ziekenhuis werd ontslagen en de verveling begint soms toe te slaan.

Ik mag natuurlijk niet lopen en kan mezelf alleen verplaatsen in mijn rolstoel of stukjes op krukken, maar daar wordt mijn been ook weer dik van, dus moet ook vrij snel weer met mijn been omhoog.

De week in bed liggen is me tot nu toe redelijk af gegaan, maar ik heb wel een aantal tips om dit wat draaglijker te maken.

Lees verder

Mijn scooter ongeluk

De titel zegt het eigenlijk al.. ik heb 4 dagen geleden een scooter ongeluk gehad.

Ik was op weg naar mijn werk en reed naast een fietser, die plots naar links ging en mij afsneed. Hij had geen hand uitgestoken dus hij kwam nogal als een verassing.

We botsten keihard tegen elkaar aan en ik kon niet meer uitwijken. Uiteindelijk knalden we keihard neer op de grond en heb ik hierbij mijn been op meerdere plaatsen gebroken. In medische termen heb ik een tibiaplateau fractuur opgelopen en helaas zit hier een heel lang revalidatieproces aan vast.

Lees verder

Je dromen najagen

Als je het mij vraagt is je dromen najagen iets waar je niet mee moet wachten, maar het gewoon moet doen. Dat laatste schiet er bij mij nog wel eens bij in..

Ik droom er al jaren van om fulltime bezig te kunnen zijn met schrijven en het delen van mijn interesses met mensen en ze dingen kunnen leren, dingen die ik het allerleukst vind om te doen!

Mijn interesses zijn misschien geen interesses waar iedereen mee bezig is, denk aan, natuurlijke en dierproefvrije cosmetica, minimalisme, vegetarisch/veganistisch eten, jezelf ontwikkelen, duurzaam leven, gezondheid en spiritualiteit.

Maar ook reizen en vriendschappen is iets wat bij mij hoog op mijn lijstje staat.

Ideeën heb ik in overvloed en ik droom er iedere dag van om deze uit te voeren, ik heb het alleen tot vandaag nooit gedaan.  Met deze blogpost kan ik mezelf hopelijk een push in de juiste richting geven en het langzaam gaan opstarten.

Het is een blogpost met voornamelijk mijn gedachten en in de loop van de week zullen er meer concrete blogposts online komen. Met al mijn interesses ben ik namelijk heel intensief bezig en ik kan niet wachten om alles te delen!